Kotikuusia 1967‎ > ‎Keski-Suomi‎ > ‎

Keuruu

Asunta

Meidän pihasta Keuruun AsunnaIta on löytynyt kaksi Kotikuusi-Iaattaa. Pihassamme ei kuitenkaan kasva kuin muutama valtava mänty ja aikuisia Pihtakuusia. Pihtakuuset ja männyt on ehkä istutettu juuri noihin aikoihin. Eli meiltä pihassa kasvaa Kotimänty ja Kotipihtakuusi. Asunnon kylällä on tuolloin ollut osuuskauppa ja silloinen talon isäntä oli osuuskaupassa töissä.

Aila Saharinen

Pihlajavesi

Tämä Kotikuusi sijaitsee entisen Karimon ala-asteen pihamaalla. Nykyään entinen koulu toimii Tiedetilana ja sen omistavat Tuula ja Kauko Kotiranta.  Kotikuusi istutettiin koulun urheilukentän päätyyn vuonna 1967 ja kävin silloin 1-2 luokkaa Karimon ala-asteella. Vaikka tapahtumasta onkin kulunut noin 48 vuotta, on se jäänyt muistiini pysyvästi.

Marja Kuusimäki-Salo
Vapaussodan kuusi 1918 ja Kotikuusi 1967 ovat komistamassa pihapiiriämme. Liitin tämän yhteiskuvan, koska sivulle ei voinut lisätä kuin yhden kuvan. Vapaussodan kuusen on istuttanut isoisäni äiti, kun nuoret miehet olivat palanneet kotiin ja Suomi oli saanut itsenäisyystaipaleensa alkuun. Kotikuusen istutuksen muistan itsekin keväältä 1967.

Simo KutinlahtiComments